Jajka rozprzep w misce, dodaj majonez i wymieszaj.
Po wymieszaniu dodaj ser żółty wcześniej starty na dużych oczkach
2 KROK
Blachę do piekarnika wyłóż papierem do pieczenia i posmaruj cienko olejem.
Wyłóż masę jajeczno serową i równomiernie rozsmaruj po blasze
3 KROK
Do nagrzanego do 200 C piekarnika włóż masę i piecz ją 20 min.
4 KROK
Zdejmij papier z ostudzonego ciasta
5 KROK
Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na łyżeczce oleju. Umyj starannie pieczarki oczyść i pokrój w plasterki, dodaj do celbuli. Podduś je do czasu aż woda odparuje, na koniec dopraw solą pieprzem i papryką słodką
6 KROK
Całe piersi z kurczasa przerój w zdłóż i rozbij tłuczkiem na cienkie płaty.
Oprósz je z obu stron solą pieprzem i papryką słodką
7 KROK
Rozbite filety ułóż na cieście serowym ( na stronie na której był papier), na mięso połż pieczarki i równomiernie rozprowadź po całości.
8 KROK
Zawiń roladę ściśle (od boku krótkiego). Zawiniętą roladę umieść na blasze wyłożoną papierem do pieczenia
9 KROK
Wstaw do nagrzanego do 180C piekarnika i piecz 50 minut